2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı İlitam (İlahiyat Lisans Tamamlama) Programı Yaz Okulu Final Sınav Takvimi ve Sınav Giriş Yerleri Hakkında Duyuru

21 Ağustos 2019

Kategori: İLİTAM (İlahiyat Lisans Tamamlama) Programı Duyuruları 21 Ağustos 2019

2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı İlitam (İlahiyat Lisans Tamamlama) Programı Yaz Okulu Final Sınavları İlahiyat Fakültesinde yapılan tadilat işlemleri nedeniyle Edebiyat Fakültesi B Binasında 31 Ağustos 2019 Cumartesi günü icra edilecektir. İlgili Final Sınavının takvimi ve Öğrenci Sınav Giriş Belgesi sorgulama linkleri aşağıda paylaşılmıştır.

2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı İlitam (İlahiyat Lisans Tamamlama) Programı Yaz Okulu Final Sınav Takvimi için tıklayınız!

2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı İlitam (İlahiyat Lisans Tamamlama) Programı Yaz Okulu Final Sınav Giriş Yeri Sorgulama için tıklayınız!

Not: Final Sınavlarına katılacak öğrencilerimizin Sınav Giriş Belgelerini çıktı olarak almaları zorunludur. Sınav Giriş Belgesi olmayan öğrencilerimiz kesinlikle sınavlara katılamayacaklardır.

Sınav Giriş Belgesinin hatalı olduğunu düşünen yaz okuluna kayıtlı öğrencilerimizin, Cuzem İlitam Birimiyle iletişime geçmeleri büyük önem taşımaktadır.

Cuzem İlitam Birimi Dahili Tel: 2639