Öğrenci Bilgi Sisteminde Fotoğrafı Olmayan Öğrenciler Hakkında Çok Önemli Duyuru

02 Aralık 2019

Kategori: İLİTAM (İlahiyat Lisans Tamamlama) Programı Duyuruları 02 Aralık 2019

Öğrenci Bilgi Sisteminde (ÖBS) fotoğrafı bulunmayan öğrencilerimizin, yapılacak olan final ve bütünleme sınavlarına katılabilmeleri için Öğrenci Bilgi Sistemine (ÖBS) en geç 05.12.2019 tarihine kadar fotoğraflarını yüklemeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar fotoğraflarını sisteme yüklemeyen öğrencilerimiz yapılacak olan final ve bütünleme sınavlarına katılamayacaklardır. Sınav yerleşim düzeni sınavdan 1 ay önce yapılacağından bu tarihten sonra sisteme fotoğraf yüklense dahi sınav optik formunda öğrencinin fotoğrafı gözükmeyecektir. Bu nedenle sınava alınmayacak öğrencilerin mazeretleri hiç bir şekilde kabul edilmeyecektir.

Öğrenci Bilgi Sistemine fotoğraf yüklemede sorun yaşayan öğrencilerin İlitam Programı Öğrenci İşleri Birimiyle iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Dahili: 1844