16 Mart 2020

Kategori: İLİTAM (İlahiyat Lisans Tamamlama) Programı Duyuruları 16 Mart 2020

2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) Programı Bahar Dönemi Vize Sınavları 13 – 17 Nisan 2020 tarihleri arasında online (çevrimiçi) olarak yapılacaktır. İlgili sınav takvimi aşağıdaki linkte paylaşılmıştır.

2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) Programı Bahar Dönemi Vize Sınav Takvimi için

tıklayınız!

Öğrencilerimiz vize sınav takvimine uygun olarak belirtilen tarih ve saatlerde vize sınavlarına online (çevrimiçi) olarak katılacaklardır. Öğretim Yönetim Sisteminin vize sınavlarında nasıl kullanılacağına dair kılavuz aşağıdaki linkte paylaşılmıştır. Öğrencilerimizin bu kılavuzu dikkatle okuduktan sonra vize sınavlarına katılmaları önem arz etmektedir.

Vize Sınavı Kullanım Kılavuzu

ÇOK ÖNEMLİ DUYURU!

Öğrenci Bilgi Sisteminde (ÖBS) fotoğrafı bulunmayan öğrencilerimizin, yapılacak olan final ve bütünleme sınavlarına katılabilmeleri için Öğrenci Bilgi Sistemine (ÖBS) en geç 30 Nisan 2020 tarihine kadar fotoğraflarını yüklemeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar fotoğraflarını sisteme yüklemeyen öğrencilerimiz yapılacak olan final ve bütünleme sınavlarına katılamayacaklardır.

Öğrenci Bilgi Sistemine fotoğraf yüklemede sorun yaşayan öğrencilerin İlitam Programı Öğrenci İşleri Birimiyle iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Dahili: 1844