Genel

2019-2020 BAHAR DÖNEMİ ORTAK DERSLER FİNAL SINAV TAKVİMİ (YENİ)

22 Mayıs 2020

Kategori: Genel, Ortak Dersler Duyuruları 22 Mayıs 2020

2019-2020 Bahar dönemi ortak dersler (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, İngilizce, Temel Bilgi Teknolojileri) final sınavları 30-31 Mayıs 2020 tarihinde online (çevrimiçi) olarak yapılacaktır.Öğrencilerimiz ortak derslerin final sınavlarına kampüs derslerinin de sınavlarının yapıldığı esinav.cumhuriyet.edu.tr adresinden gireceklerdir.Final sınav takvimi aşağıdaki linki tıklayınız.

FİNAL SINAV TAKVİMİ

Önemli Not: 5ı ortak derslerin final sınavları farklı saatlerde başlatılacaktır. Örneğin  İngilizce dersinin final sınavı aynı gün içerisinde bir öğrencide saat 10:00,başka bir öğrencide saat 11:00,yine başka bir öğrencide de saat 12:00 de tanımlanmıştır. Öğrencilerimiz kendilerine sınavların saat kaçta tanımlandığını esinav.cumhuriyet.edu.tr adresinden öğrenebilirler..Sınav saatinde sınava katılmayan öğrenciler için sınavları tekrarlanmayacaktır.