2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı İlitam (İlahiyat Lisans Tamamlama Programı) Yaz Okulu Ders Programı ve Sisteme Giriş Duyurusu

14 Temmuz 2020

Kategori: İLİTAM (İlahiyat Lisans Tamamlama) Programı Duyuruları 14 Temmuz 2020

2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı İlitam Programı Yaz Okulu 16.07.2020 tarihinde başlayacaktır.

2019-2020 İlitam Yaz Dönemi Ders Programı için tıklayınız!

Öğrencilerimiz online (çevrimiçi) derslere Öğretim Yönetim Sistemi üzerinden katılabileceklerdir.

Öğrencilerimiz Kullanıcı adı (Okul No) ve Şifreleri (T.C. Kimlik No) ile Öğretim Yönetim Sistemine giriş yapıp ilgili dersleri canlı ve arşivden izleyebileceklerdir. Öğretim Yönetim Sistemi’nin kullanım kılavuzu aşağıdaki linkte paylaşılmıştır. Öğrencilerimizin uzaktan eğitim derslerine katılmadan önce bu kılavuzu dikkatli olarak incelemeleri büyük önem taşımaktadır.

Öğretim Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu

Sisteme giriş sorunu yaşayan öğrenciler 0 346 219 10 10 / 2639 dahili telefonu arayabilirler.

Öğrencilerimiz öğrenci işleri ile ilgili konularda (Şube değişikliği, ders kayıt işlemleri vb..) İlahiyat Fakültesi İLİTAM Öğrenci İşleri Biriminden yardım alacaklardır. Dahili Tel: 1844

Yaz Okulu döneminde tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.