Üç Ders Sınavı Hakkında Duyuru

09 Eylül 2020

Kategori: İLİTAM (İlahiyat Lisans Tamamlama) Programı Duyuruları 09 Eylül 2020

Üniversitemiz öğrencilerine yaz okulunun bitimini takiben yapılacak olan üç ders sınavları 15-18 Eylül 2020 tarihleri arasında https://ekampus.cumhuriyet.edu.tr adresinden online olarak yapılacaktır. Bu tarihler arasında yapılacak olan üç ders sınavlarına 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Yaz okulunda ders alan ve mezuniyet için en fazla üç dersi kalan (müfredatındaki tüm derslerin devamını vermiş olmak şartıyla) öğrenciler girebileceklerdir. Sınava katılmak isteyen öğrencilerin 10 Eylül 2020 Perşembe günü saat 17.00′ a  kadar Bölüm Başkanlıklarına e-posta, fax veya dilekçeyle başvuru yapmaları gerekmektedir.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA  GÖNDERİLECEK  – ÜÇ DERS DİLEKÇE ÖRNEĞİNİ BURADAN iNDİREBİLİRSİNİZ

NOT

Üç ders dilekçe örneğini   imzalayıp

ilahiyat.ilitam@cumhuriyet.edu.tr

ilahiyat@cumhuriyet.edu.tr

mail  adresine PDF tarayıp gönderebilirsiniz.

İrtibat

İÇ HAT :1844