2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) Programı Güz Dönemi Bütünleme Sınavları Hakkında Duyuru

03 Şubat 2021

Kategori: İLİTAM (İlahiyat Lisans Tamamlama) Programı Duyuruları 03 Şubat 2021

KUR’AN-I KERİM – I  VE  KUR’AN-I KERİM – III DERSLERİ BÜTÜNLEME SINAVLARI

2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) Programı Güz Dönemi     Kur’an-ı Kerim – I ve Kur’an-ı Kerim – III dersleri bütünleme sınavları;   08 Şubat – 14 Şubat 2021 tarihleri arasında  oys.cumhuriyet.edu.tr adresinden online(çevrimiçi) olarak gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimiz oys.cumhuriyet.edu.tr adresine (derslerin anlatıldığı alan) girecek, Kur’an-ı Kerim – I ve Kur’an-ı Kerim – III Dersi Bütünleme Sınavı derslerini tıklayarak, sınavlarının hangi tarih ve saatte olduğunu görebileceklerdir.

Kur’an-ı Kerim – I ve Kur’an-ı Kerim – III dersleri Bütünleme Sınavlarına katılacak öğrencilerimizin, sınavlarında sorun yaşamamaları için; internet bağlantılarını kontrol etmeleri, web cam ve mikrofon temin ederek sınav tarih ve saatinde canlı derse katılım sağlar gibi sistemde olmaları gerekmektedir.

DİĞER DERSLER BÜTÜNLEME SINAVLARI

2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) Programı Güz Dönemi Bütünleme Sınavları 15 Şubat – 24 Şubat 2021 tarihleri arasında ekampus.cumhuriyet.edu.tr adresinden online olarak yapılacaktır. Öğrencilerimiz ekampus.cumhuriyet.edu.tr adresine girerek sınava girecekleri dersleri, sınav tarihlerini ve saatlerini öğrenebileceklerdir.

Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.