2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi İLİTAM (İlahiyat Lisans Tamamlama) Programı Final Sınavları Duyurusu

11 Haziran 2021

Kategori: İLİTAM (İlahiyat Lisans Tamamlama) Programı Duyuruları 11 Haziran 2021

KUR’AN-I KERİM – II  VE  KUR’AN-I KERİM – IV DERSLERİ FİNAL SINAVLARI

2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) Programı Bahar Dönemi     Kur’an-ı Kerim – II ve Kur’an-ı Kerim – IV dersleri final sınavları;   28 Haziran – 02 Temmuz 2021 tarihleri arasında  oys.cumhuriyet.edu.tr adresinden online(çevrimiçi) olarak gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimiz oys.cumhuriyet.edu.tr adresine (derslerin anlatıldığı alan) girecek, Kur’an-ı Kerim – II ve Kur’an-ı Kerim – IV Dersi Final Sınavı derslerini tıklayarak, sınavlarının hangi tarih ve saatte olduğunu görebileceklerdir.

Kur’an-ı Kerim – II ve Kur’an-ı Kerim – IV dersleri Final Sınavlarına katılacak öğrencilerimizin, sınavlarında sorun yaşamamaları için; internet bağlantılarını kontrol etmeleri, web cam ve mikrofon temin ederek sınav tarih ve saatinde canlı derse katılım sağlar gibi sistemde olmaları gerekmektedir. Kur’an-ı Kerim – II ve Kur’an-ı Kerim – IV Dersi Final Sınavları takvimi aşağıda paylaşılmıştır.

Kur’an – ı Kerim – II ve IV Final Sınav Takvimi için TIKLAYINIZ

DİĞER DERSLER FİNAL SINAVLARI

2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) Programı Bahar Dönemi Final Sınavları 05 Temmuz – 10 Temmuz 2021 tarihleri arasında oys.cumhuriyet.edu.tr adresinden online olarak yapılacaktır. Final sınav programı aşağıda paylaşılmıştır.

2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final Sınav Takvimi için TIKLAYINIZ

Öğrencilerimiz kullanıcı adı ve şifreleri ile sisteme giriş yapmaları gerekmektedir. Sisteme giriş yapamayan öğrenciler 0 346 487 26 39 numarayı arayarak destek alabilirler.

Kullanıcı Adı : Okul no

Şifre : T.C. no (Şifresini değiştiren öğrenciler mevcut şifreleri ile giriş yapabilirler)

Not: Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin Madde 38 – (2) bendine göre final sınavı sonunda mazeret sınavı yapılmayacaktır. Dersten başarısız olan öğrenciler bütünleme sınavına gireceklerdir.

Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.