2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) Programı Bahar Dönemi Bütünleme Sınavları Hakkında Duyuru

13 Temmuz 2021

Kategori: İLİTAM (İlahiyat Lisans Tamamlama) Programı Duyuruları 13 Temmuz 2021

KUR’AN-I KERİM – II  VE  KUR’AN-I KERİM – IV DERSLERİ BÜTÜNLEME SINAVLARI

2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) Programı Bahar Dönemi    Kur’an-ı Kerim – II ve Kur’an-ı Kerim – IV dersleri bütünleme sınavları;   26 Temmuz – 27 Temmuz 2021 tarihlerinde   oys.cumhuriyet.edu.tr adresinden online(çevrimiçi) olarak gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimiz oys.cumhuriyet.edu.tr adresine (derslerin anlatıldığı alan) girecek, Kur’an-ı Kerim – II ve Kur’an-ı Kerim – IV Dersi Bütünleme Sınavı derslerini tıklayarak, sınavlarının hangi tarih ve saatte olduğunu görebileceklerdir.

Kur’an-ı Kerim – II ve Kur’an-ı Kerim – IV dersleri bütünleme sınavlarına katılacak öğrencilerimizin, sınavlarında sorun yaşamamaları için; internet bağlantılarını kontrol etmeleri, web cam ve mikrofon temin ederek sınav tarih ve saatinde canlı derse katılım sağlar gibi sistemde olmaları gerekmektedir.

2020 – 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ KUR’AN – I KERİM – II VE IV BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ.

DİĞER DERSLER BÜTÜNLEME SINAVLARI

2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) Programı Bahar Dönemi Bütünleme Sınavları 26 Temmuz – 30 Temmuz 2021 tarihleri arasında oys.cumhuriyet.edu.tr  adresinden online olarak yapılacaktır.

2020 – 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ İLİTAM PROĞRAMI BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ

Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.