Genel

2021 -2022 İLİTAM GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI VE SİSTEM HAKKINDA DUYURU

07 Ekim 2021

Kategori: Genel, İLİTAM (İlahiyat Lisans Tamamlama) Programı Duyuruları 07 Ekim 2021

2021 -2022 Eğitim Öğretim Yılı İLİTAM (İlahiyat Lisans Tamamlama) Programı Güz Dönemi dersleri ”Microsoft Teams” platformu üzerinden gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimizin ”Microsoft Teams” uygulamasını bilgisayar, tablet vb. cihazlarına indirmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimiz,  ekampus.cumhuriyet.edu.tr adresinden LMS(Öğrenim Yönetim Sistemi) girerek derslerinin içeriklerini, video kayıtlarını, duyurularını ve  online sınavlarını buradan takip edebileceklerdir.

”Microsoft Teams” uygulaması, LMS(Öğrenim Yönetim Sistemi), OBS(Öğrenci Bilgi Sistemi) ve detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

İLİTAM Programı kapsamında ara sınavlar online(ekampus.cumhuriyet.edu.tr) adresinden, yıl sonu ve bütünleme sınavları ise yüz yüze merkezi sınav şeklinde uygulanacaktır.

2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı İlitam (İlahiyat Lisans Tamamlama) Bölümü Güz Dönemi Ders Programı (PDF Dosyası) için TIKLAYINIZ.

Tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileriz.