2021 – 2022 GÜZ DÖNEMİ İLİTAM PROGRAMI KUR’AN -I KERİM – I VE III DERS FİNAL SINAVLARI HAKKINDA DUYURU

19 Kasım 2021

Kategori: İLİTAM (İlahiyat Lisans Tamamlama) Programı Duyuruları 19 Kasım 2021

2021 -2022 Eğitim Öğretim Yılı İLİTAM Programı Güz Dönemi Kur’an – ı Kerim – I ve III Dersleri final sınavları 04 – 07 Ocak 2022 tarihleri arasında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi dersliklerinde yüz yüze yapılacaktır.

Öğrencilerimizin,  aşağıda paylaşılan final sınav takvimini ve şubelere göre gruplandırma yapılarak ayrılan öğrenci listelerini detaylı şekilde inceleyerek, dahil olduğu grubun sınav tarih ve saatinde belirtilen dersliklerde hazır olmaları gerekmektedir.  Öğrenci listelerinde herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır. Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

İlgili derslerin final sınav tarihleri ve öğrenci listeleri aşağıdaki şekliyle uygulanacaktır.

2021 – 2022 İLİTAM_Güz Dönemi_Kur’an – ı Kerim – I ve III Dersleri Final Sınav Takvimi İçin TIKLAYINIZ.

İLTM3021_KURAN -I KERİM I_ŞUBE -1_PROF.DR.ÖMER ASLAN  ÖĞRENCİ LİSTESİ

İLTM4015_KURAN -I KERİM III_ŞUBE -1_PROF.DR.ÖMER ASLAN ÖĞRENCİ LİSTESİ