Arasınav Tarihleri:
arasinav

Sisteme Giriş Sorununa ilişkin:

Sisteme giriş yapamadığını form yoluyla bildiren birçok öğrencinin öğrenci no ve kimlik no’nun ilk beş hanesini doğru yazmadıkları görülmüştür. Bunun yanı sıra öğrenci işlerinden gelen listede numarası bulunmadığı için sisteme henüz eklenmemiş öğrencilerin olduğu da görülmüştür. Sisteme kullanıcı olarak kayıtlı olup olmadığınızı aşağıdaki formu doldurarak anlayabilirsiniz. Eğer aşağıda yer alan derslerden en az birine ders kaydı yaptırdığınız halde sisteme eklenmemiş iseniz, http://www.cumhuriyet.edu.tr/obs.php?obs=3 adresinden bu derse/derslere kaydınızın yapıldığını teyit ettikten sonra cuzem@cumhuriyet.edu.tr   eposta adresine gerekli bilgileri içeren bir mail atınız.

2016-2017 Öğretim yılı, bahar yarıyılında

• TUR1002 Türk Dili II
  • YDI1002 İngilizce II
  • ATA1002 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
  • ENF1011 Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı
  • ENF1200 Temel Bilgi Teknolojileri II

dersleri uzaktan eğitim sistemi üzerinden verilecektir. Bu dersler katılabilmek için aşağıda yer alan yönergeyi dikkate alınız.

1. http://cuzem.cumhuriyet.edu.tr/ sayfasında yer alan ORTAK DERSLER butonuna dokununuz/tıklayınız.
  2. Açılan sayfadaki kullanıcı adı kısmına öğrenci numaranızı ve şifre kısmına TC kimlik numaranızın ilk beş hanesini yazınız. Eğer sisteme eklenmiş iseniz başarılı bir şekilde giriş yapmış olacaksınız. 13.02.2017 saat 10.00’dan sonra istenilen bilgileri doğru girdiğiniz halde sisteme giriş yapamıyorsanız lütfen aşağıdaki formu doldurun.
  3. Dersleri isterseniz canlı olarak işlendiği zaman diliminde veya daha sonra izleyebilirsiniz. Eğer windows işletim sistemine sahip bir bilgisayara sahipseniz internet explorer veya firefox tarayıcıyı, android işletim sistemine sahip bir cihaza sahipseniz flash destekli bir tarayıcıyı kullanmanız gerekmektedir. Detaylı bilgi için bu linke dokununuz/tıklayınız.
  4. Soru veya sorunlar için cuzem@cumhuriyet.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.