Cumhuriyet Üniversitesi Senatosu tarafından alınan karar gereği Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I dersi ile Türk Dili-I dersi uzaktan eğitim sistemi üzerinden yapılacaktır. Öğrenciler kendilerine bildirilen gün ve saatte bu derslere çevrimiçi katılabilir veya diledikleri bir zamanda kayıttan izleyebilirler. Derslerin işlenişi, içeriği, öğretim elemanı ile iletişim gibi bilgilere ulaşmak için Eğitim Yönetim Sistemine giriş yapılması gerekmektedir. Bunlar haricinde dersler ile ilgili olarak yaşanabilecek sorunlar açısından bulunduğunuz birimin öğrenci işlerine ulaşmanız gerekmektedir.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersi ile Türk Dili dersine katılabilmek için kullanıcı adı olarak öğrenci numaranızı, şifre olarak TC kimlik numaranızı kullanmanız gerekmektedir. Sisteme giriş yaptıktan sonra profil alanındaki eksik/hatalı bilgileri varsa tamamlayınız/düzeltiniz.

Eğer sistemde kayıtlı değilseniz ve giriş yapamıyorsanız, danışmanlarınızın ders kayıtlarınızı onaylamasını sağlayınız.

Türk Dili I,  Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I dersleri için devam zorunluluğu yoktur.

İLİTAM öğrencilerinin sisteme girebilmeleri için:

Kullanıcı Kodu : Okul no

Parola              : TC Kimlik no              olarak bilgilerini girmeleri gerekmektedir.