5i ORTAK DERSLERİ VE FORMASYON DERSLERİ ARA SINAV DUYURUSU

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı bahar dönemi 5i Ortak dersler (Atatürk ilkeleri ve İnkılap Tarihi – II, Türk Dili – II, İngilizce – II, Temel Bilgi Teknolojileri – II) ile Pedagojik Formasyon derslerinin(Eğitim Psikolojisi, Rehberlik ve Özel Eğitim, Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme, Öğretim Teknolojileri) ara sınav takvimi aşağıda belirtilmiştir. Öğrenciler sınava giriş yerlerini ekampus.cumhuriyet.edu.tr adresinden öğrenebilirler. Yukarıdaki dersleri alan fakat sorgulamada ismi çıkmayan öğrenciler, Sınav Koordinatörünün belirleyeceği salonlarda yedek optikle sınava girebilecektir.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Formasyon Dersleri Ara Sınav Takvimi
DERSİN ADIARA SINAV TARİHİSINAV SAATİ
FOR202 Eğitim Psikolojisi22.04.2024 PAZARTESİ10:00
FOR302 Rehberlik ve Özel Eğitim
FOR304 Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme
FOR402 Öğretim Teknolojileri

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi 5i Ortak Dersler Ara Sınav Takvimi
DERSİN ADIARA SINAV TARİHİSINAV SAATİ
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi – II24.04.2024 ÇARŞAMBA         1. Oturum 13:30
         2. Oturum 15:30 (Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Myo. Sınav giriş belgelerinde sadece 15:30 yazan öğrenciler sınava gireceklerdir.)
Türk Dili – II
Temel Bilgi Teknolojileri – II
İngilizce – II
Önemli Not : Sınav oturum adlarında yazılmış olan 1 ve 2. oturumlar normal öğretim ve ikinci öğretimi temsil etmemektedir. Sınavlara öğrenciler sınav giriş belgesindeki tarih, saat ve belirtilen sınav salonlarında girmeleri gerekmektedir. Aşağıda 2.oturuma kalan birimler yar almaktadır. Bu birimler dışında 2. oturumda sınav yapılmayacaktır.
 2.Oturuma kalan birimler : Sağlık Bilimler Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Myo (Sınav giriş belgelerinde sadece 15:30 yazan öğrenciler sınava gireceklerdir.)

Ara Sınav Yer sorgulama : https://ekampus.cumhuriyet.edu.tr/